Woensdag 7 september 2011

Vandaag verwachtten we dat het een rustig dagje zou worden. Demi hoefde niet heel vroeg te beginnen en dat was maar goed ook, want ze kwam gisteravond laat thuis van de verjaardag van Pietertje. Ze had het heel gezellig gehad, maar mamma stuurde haar wel direct naar bed. Na het ontbijt ging Daan weer lekker op zijn huiskamerbed liggen chillen en mamma ging zich aankleden. Ondertussen belde Jacqueline van mamma’s werk en aangezien mamma toch al van plan was om vandaag even langs te gaan konden ze dat meteen afspreken. Eerst de honden uitgelaten en toen samen met Daan richting Heiloo. Daar heeft mamma een behoorlijke tijd over het ongeluk en daarna zitten praten maar op een gegeven moment was het voor Daan ook weer tijd om terug naar huis te gaan. Daan kreeg een groot ijsje van Sjak en dat was al weer even geleden dus dat ging er wel goed in.

Thuis hebben mamma en Daan een broodje gegeten en daarna een flinke rustperiode ingelast. s-Middags kwamen opa en oma Romein onverwacht op bezoek en Daan heeft geprobeerd om zijn nieuwe helikopter op oma’s hoofd te laten landen. Aangezien Daan al behoorlijk heeft kunnen oefenen met het besturen van de wentelwiek lukte dit heel goed. (Leuk hè, oma? hihi) Daarna hebben we met z’n vieren een paar spelletjes boggle gespeeld en dat konden opa en oma niet winnen, dus ook dat vond Daan heel leuk. Inmiddels was Demi weer thuisgekomen, maar die had amper tijd om zich te verkleden voor de hockeytraining, dus die was in no-time weer weg.

Na de training hebben we gezamenlijk hollandse pot (mmmm, spruitjes) gegeten en natuurlijk kwamen Pim en Jasper nog even langs. Wessel moest zijn kamer opruimen en dat moet ook gebeuren, dus die kon niet mee. Weer even met de mannen een spelletje boggle gespeeld waarbij Jaap enorm vals speelde, dit tot grote hilariteit van de 3 jongens. De dag had weer lang genoeg geduurd dus we zijn allemaal vroeg naar bed gegaan. De computer deed het s-avonds niet, dus mamma kon het blog niet publiceren. Nu (een dag later) doet alles het weer, dus bij deze.

Bezoek: opa en oma Romein/Pim en Jasper

Pijnscore:0

Kaarten: Familie Beentjes/familie Bleeker/Ronald Hoogland/Ad & Godelieve/familie Docter (oud klasgenootje Demi)/Sandra & Feike/Kees en Lida Castricum/

Cadeaus: gek blikje met pepermuntjes van opa en oma Romein

Plaats een reactie